Trainingen

coaching_900-400

Medewerkers in hun kracht

Sebastiaan Training & Coaching geeft trainingen voor medewerkers van bedrijven die zich willen ontwikkelen op persoonlijk vlak, waardoor ze beter functioneren als mens en dus ook op het werk. Ik heb de overtuiging dat ieder mens kwaliteiten en talenten bezit. De kunst is deze zichtbaar te krijgen voor de betrokkene. Op naar persoonlijke groei en de ontwikkeling van talenten!

Ik prikkel deelnemers met als doel in je kracht te komen en te ontdekken wat je werkelijke drijfveren zijn. Je komt tot nieuwe inzichten die maken dat je krachtige keuzes kunt maken, keuzes die het meest voldoening geven. Je leert wat echt belangrijk is voor jou in plaats van vast te blijven houden aan oude patronen, overtuigingen en mentale kaders.

Waar haal je plezier uit en wanneer ben je op je sterkst, waar zitten je talenten? Ik ben ervan overtuigd dat de beste resultaten worden behaald door de kwaliteiten en talenten van een deelnemer te benadrukken. De deelnemer zal dan ervaren dat dit meer energie geeft en je gelukkiger maakt, zowel in het werk als privé!

Training persoonlijke effectiviteit

Ik geef verschillende trainingen die ik zelf heb ontwikkeld en steeds opnieuw fijn slijp naar de nieuwste inzichten en de vraag van de opdrachtgever. Deze trainingen zijn uiteindelijk allen gericht op persoonlijke groei.

Door mijn jarenlange ervaring binnen de Nationale Politie en omdat ik veel van de materie zelf heb beleefd en doorleefd, voel ik goed aan wat er gebeurt bij deelnemers. Ik durf, indien nodig, door te pakken, uit te dagen en ben niet bang voor wat er dan gebeurt. Ik heb een persoonlijke, soms confronterende en actieve stijl van trainen. Voorts werk ik met oefeningen waardoor deelnemers direct ervaren waar het om gaat. Met deze manier van trainen bereik ik veel succes.

Code 95

Ik ben tevens gecertificeerd trainer voor Code 95 trainingen voor het CBR. Ik geef in dat kader trainingen over gezonde leefstijl, omgaan met stress, beter communiceren en omgaan met agressie. Ook heb ik een voorlopige SOOB certificatie.

Meer weten?

Interesse in een training voor uw medewerkers? Neem contact op met mij! Ik kom graag bij u langs om uw vraag te bespreken.

Reactiemogelijkheid is gesloten