Over Sebastiaan

oversebastiaan_900-400

Ik ben een senior trainer/coach die zeer geïnteresseerd is in wat mensen beweegt om zich op een bepaalde manier te gedragen. Ik wil hen inzicht geven hoe ze minder stress kunnen ervaren, makkelijker kunnen samenwerken en betere resultaten halen. Daarom geef ik als Sebastiaan Training & Coaching diverse trainingen, workshops en coaching op dit gebied. Om mijn kwaliteit te waarborgen, ben ik lid van de NOBTRA (Nederlandse Orde van Beroepstrainers).

Mensen boeien mij enorm. Ik heb tientallen jaren ervaring als politieman, docent, examinator, trainer en coach binnen de Nationale Politie. Ik heb veel beleefd en doorleefd zowel in werk als privé. Na een post-hbo opleiding tot trainer en coach ben ik mij met vele cursussen gaan specialiseren op het vlak van persoonlijke effectiviteit.

Persoonlijke ontwikkeling

Ik krijg veel energie als ik zie dat mensen zicht krijgen in hun functioneren. Door deze inzichten komen mensen een stap verder in hun ontwikkeling. Mensen kunnen bewustere keuzes maken, keuzes die meer voldoening geven doordat ze hun talenten beter benutten. Met als uiteindelijk resultaat meer energie en een groter gevoel van welzijn!

Heeft u interesse in trainingen, workshops of coaching van Sebastiaan Training & Coaching? Neem contact met mij op!

De klachtenprocedure heeft Sebastiaan Training & Coaching uitbesteed aan de Stichting Nederlandse Orde van Beroeps Trainers (NOBTRA) waarbij Sebastiaan Training & Coaching is aangesloten. Voor beroepsmogelijkheid dient u zich te wenden tot de rechtbank te Haarlem. 

Reactiemogelijkheid is gesloten